Társkereső Nadap

jegyezz meg

Társkeresés Nadap községben (Fejér)

Nadapi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 145 társkereső tag vár rád Nadap és környékéről!
Rövid ismertető


Nadap egy Fejér megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Nadap és környékéről:

Anikó
48 éves
Velence

Független társat keresek,akivel a szabadidőmet eltölthetem, most és 30 év múlva. Már többször hibernáltam magam, megint itt vagyok. Bennem, rengeteg energia, szeretet van, amit egy szerető társ megkap tőlem, de szeretek kapni is. Nagyon fontos a testi kapcsolat, de jó beszélgető és...
Réka
33 éves
Velence

Őszinte, természetes és nyitott személyiség vagyok. Szeretek utazni, biciklizni és aktívan tölteni a szabadidőmet.
Hajni
49 éves
Velence

Elvált, két nagy, de még iskolás gyermeket terelgető kedves, kicsit makacs nő vagyok. Szeretek kirándulni, utazni, kertészkedni, olvasni, "tudok főzni", a sport nem az erősségem. Olyan párt keresek, aki figyel rám, ki tudja mutatni szeretetét, nem otthon ülő, vidám, érti a viccet, tud...
Bea
41 éves
Velence

\"Szeretni valakit annyit jelent, mint egyedül gyönyörködni abban a csodában, mely mindenki más számára lehetetlen...\"
Anikó
36 éves
Velence

Kedves, családcentrikus káros szenvedélyektől mentes csaj vagyok. Nagyon szeretek a szabadban lenni. Imádom az összebújós estéket.
Kata
68 éves
Velence

Kiegyensúlyozott nyugodtan élek.két gyermekem van de csak egy él velem,az is dolgozik.Szeretek olvasni,zenét hallgatni,táncolni.Szeretem a természetett,a jó levegőt a kirándulást.Nyugodt,békés,kompromiszum képes természetem van-persze ha ennek ellenkezőjét nem provokálják ki...
Marika
52 éves
Velence

Majd ha kéred bövebben megirom! Szeretem ha szeretnek! Azt várom vissza admit én is tudok nyùjtani!
Irén
66 éves
Velence

Szeretem a természetet és az állatokat, a mozgást és persze a mozgalmas életet. Olyan embert keresek, aki elég aktív és a hátralévő nagy utazásban velem tartana.
judit
59 éves
Velence

Remélem egyszer mindenki elfogadd olyannak amilyen vagyok.Bár eddig az életemben még nem tettem nagyot..Mindig és mindenhol csak magamat adom,,és ha ez valakinek nem tetszik azt is elfogadom,,De hiszem hogy valaki valaholéppen ezt fogja értékelni bennem Életem végéig ki tart majd mellettem és...
Andrea
44 éves
Velence

38 éves vagyok, Velencén lakok gyermekemmel. Fodrászként dolgozom. A többit privátban, a kalandorok kíméljenek! :-)


Párkereső urak

Társkereső urak Nadap és környékéről:

Lali
43 éves
Nadap

Komoly kapcsolatot keresek.Pár szóban magamról: Szeretem a természetet,leginkább, a vízpartot, a kutyákat,a nyitottságot,az őszinteséget,és az olyan dolgokat,amelyek építő jellegűek számomra.Vidám természetű, optimista ember vagyok.
Csaba
40 éves
Velence

Életvidám, értelmes, jó humorérzékű társat keresek családalapításhoz. Olyan hölgyet, aki a sok sérelme ellenére még nem férfigyűlőlő, nem előítéletes, nem dohányzik, nincs gyereke. 30 évig XI és XXII. kerület, 30 éve élsport. (nem ízeltlábú focista) Nincs dohányzás, alkohol, drog, tetkó,...
Lackó
45 éves
Velence

Sziasztok!Keresem leendőbeli párom.Bízom benne itt rá találok.Van egy 16 éves fiam aki nem velem él,de nagyon jó a kapcsolatunk.
Jocó
63 éves
Velence

Természetet ,vizpartot kedvelő vagyok ,keresem páromat ,szabidönk kellemes eltöltéséhez! Remélem rám találsz!
Tamás
31 éves
Velence

Komoly kapcsolat keresése miatt vagyok itt, mert a munkám miatt erre nem sok idő jut. A bulizásból már régen kinőttem, bár igazából sosem szerettem a heringpartyt egy zsúfolt szórakozóhelyen.
David
48 éves
Velence

Szivesen megosztanam valakivel azt amit szerencsere megkaptam az elettol.Csak egy igazi tars hianyzik akivel jovot epithetnek.
Gyuri
50 éves
Velence

Ápolt külsejű fehér férfi vagyok,szeretek kirándulni a természetben,szórakozni,koncertre járni,kedvencem még az ország nevezetességeit meg nézni.
Isti
42 éves
Velence

Isti vagyok, és életem párját keresem. Tudom, hogy meg fogom találni! Azt hittem egyszerűbb lesz és gyorsabban megy majd, de a siker a lényeg! :D Extroertált vagyok, ezotéria mentesen és félek a kutyáktól.
László
64 éves
Sukoró

Függetlenként keresem kedvesem,barátnőm,társam. Remélem 1 személyben megtalálom. Nem takarítónőt keresek,hanem partnert,akivel még vidámabb lesz az életem. A többit telefonon,vagy személyesen megbeszéljük,mert a papír türelmes,a személyes benyomás sok kérdésre választ ad. Üdvözlettel László
Péter
65 éves
Velence

Keresem a párom, - vidám beállatottságú, kedves, házias, színes egyéniségű hölgy személyében, aki talán hisz a mesékben, - és a kellemes szép élet lehetőségében! Írni nem tudok, - még nincs előfizetésem.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Túl egy házasságon és több kapcsolaton, 37 évesen úgy hittem, hogy számomra már nem jár szerelem, társ…

tovább


társkereső sikertörténet

4 év egyedüllét után végső elkeseredésemben regisztráltam az oldalon, mivel nem vagyok egy buliba járós típus, így nem volt sok lehetőségem az ismerkedésre.

tovább


társkereső sikertörténet

24 éves pszichológus hallgatóként tanulok a fővárosban. A tanulmányaim rengeteg időt vesznek el az életemből, s éppen amikor nem valamelyik intézetben töltöm az időmet, akkor könyvtárban ülök.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/nadap
Nyomtatás dátuma: 2020-07-13 15:39:05