Társkereső Gyál

jegyezz meg

Társkeresés Gyálon (Pest)

Gyáli párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 396 társkereső tag vár rád Gyál és környékéről!
Rövid ismertető


Gyál egy Pest megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Gyál és környékéről:

Éva
44 éves
Gyál

Egyedül álló elvàlt nő vagyok. Keresem azt a tàrsat aki elfogad olyanak amien vagyok. Legyen humora és megértő. Szeresen szeretni hogy ne egyoldalu legyen a vonzalom. Elnézést de nem vagyok előfizető igy nem mindig tudok a levelekre vàlaszolni mert ez a rendszer csak 4 levelet...
Ildikó
67 éves
Gyál

Nyugdijas, sportot utazast filmeket szeretö , atlagos, fiaralos külsejü nő vagyok.Kettes csaladi hazban megfelelő körümények kozt elek.
Gabriella
61 éves
Gyál

Fiatalos,őszinte,kedves,vidám alaptermészetű nő vagyok! Rendezett körülmények között élek. Keresem a párom egy ápolt,őszinte férfi személyében, aki értékelni tudná kedvességem, őszinteségem és érzékiségem! Nem egyéjszakás kalandot keresek.Nem vagyok előfizető,az oldalon válaszolni nem tudok,de...
Ágnes920
27 éves
Gyál

Sziasztok!!! Gyálon lakom 27-éves vagyok szüleimmel élek. Komoly kapcsolatot keresek 27-29 éves korú férfiakkal. Aki többet szeretne tudni az írjon bátran. Üdv.
Ildikó
51 éves
Gyál

Társamat keresem , de nehezen tudnék olyan dolgot írni itt magamról, ami nem változhat egy kedves társ mellett. mondjuk egy alapvetően komoly, lassan ismerkedő nő vagyok, aki viszont nagyon szeret játszani, nevetni is. Ebben a témában kedvenc versem, aminek létezik férfi verziója is: Lackfi...
Angi
50 éves
Gyál

Kaukázusi. Nőnemű. Önfenntartó. Önellátó. Társravágyó. Olykor szószátyár, olykor hallgatag. Időnkénti pimaszkodó. Kissé érzékeny Bigacsiga🐌 Szeretem a frissen vágott fű illatát. A nyári esőt ( csak ne legyen vizes a hajam)😊 Túl sok? Túl kevés?
Anita
42 éves
Gyál

Sziasztok!!!!!!!! 34 éves egy gyermekes anyuka vagyok.Komoly kapcsolatot keresek...................
Szilvi
28 éves
Gyál

Csak szexet keresők kíméljenek! Őszinte, kedves, normális pasit próbálok keresni, de elég nehéz. Lehet, hogy kihaltak??? :-) Még nem adtam fel a reményt, ezért kapott egy esélyt a netes társkeresés. Szeretek kirándulni,...
Atina
51 éves
Gyál

Átlagos kinézetű vagyok, hasonló adottságokkal rendelkező partnerem keresem. Hogy Neked tetszem-e vagy sem, ezt megtudhatod, ha pillantásod fotóimra tereled. Szeretném megtalálni párom, akivel mindketten egyenrangú félként tekintünk egymásra, akit elfogadhatok szívvel s lélekkel. Aki elfogad,...
Ildikó
42 éves
Gyál

Tartós és tartalmas kapcsolatot keresek, nem vagyok híve a kalandoknak. Jellemzően a hagyományos értékrendet követem... röviden


Párkereső urak

Társkereső urak Gyál és környékéről:

Béla
51 éves
Gyál

Szép napot ! Béla vagyok Gyálon lakok a fiamal .csak komoly kapcsolatot keresek !!!! A többit szóba mondanám köszönöm !
Danesz
23 éves
Gyál

23 éves vagyok, ismerkedni szeretnék, de a komoly kapcsolattól se zárkózok el. Alapvetően örökmozgó és életvidám ember vagyok, sok minden érdekel. A hülye embereket kerülöm, de a hülyéskedés a lételemem. Korombeli életvidám lányt keresek, aki mellett végre boldog is lehetek és boldoggá is tehetem.
Laci
48 éves
Gyál

Komoly kapcsolatot szeretnék találni. Boldogságban, családi életet élni. Én egy nyugott természetü fiatal ember vagyok.
Feró
30 éves
Gyál

Szia! Feri vagyok vállalkozó... ismerkedés céljából vagyok itt, keresem a társam. Egy autószerelő/gumis műhelynek vagyok a főnöke. Szeretek nevetni és pozitívan élem az életem.
István
67 éves
Gyál

Mottóm: Nem vagyok jobb, se rosszabb senkinél, mégis a legtöbb: ember, aki él. (Karinthy Frigyes) Nyugdíjas mérnők-külkereskedőként mozgalmas évek után nyugalmasabb évekre vágyom, amihez keresem a Társam. Fontosnak tartom az érzelmeken alapuló egyenrangú kapcsolatot.
János
62 éves
Gyál

Szeretem az ikreket.Eszem,iszom,dohányzom.Már nyugdíjas szeretnék lenni,de még két évig be kell járnom adolgozómba.
Atish
34 éves
Gyál

Fiatal,intelligens igényes srác,komoly kapcsolatot keres.Légy hűséges,intelligens,normális NŐŐŐ.A kor szerintem nem számít. U.i.:Ismerj meg!Akik ismernek tudják milyen vagyok.Ha meglátogatsz megtisztelsz azzal,ha a fényképes adatlappal teszed.Én is ezt teszem. U.u.i.:Megtisztelsz azzal,ha rád í...
János
51 éves
Gyál

Józan életű, zenét, természetet kedvelő nyugodt, kiegyensúlyozott, család kedvelő, vallásos ember vagyok .Szeretem a szépet, a tisztát, a jót, sajnos 27 évnyi házasság után én lettem az aki nem elég jó. Tehát keresem (újra) az igazit , kalandorok kérem kíméljenek.
Sándor
51 éves
Gyál

Üdvözlet hölgyeim. Már egy jó ideje egyedül élek. A társaságom mindössze egy kutyus. Ezen szeretnék változtatni egy normális érték rendel bíró hölgy által. :) Egyenlőre nem vagyok itt előfizető, nem tudok válaszolni.
Matrix
50 éves
Gyál

Tudjátok mi a különbség a Teológus és a Geológus közt?.. ;) ..Ég és Föld!.. ;) Rövidtávú,...alkalmi?..tartalmas?.. ismerkedéssel kezdődik minden. ;)


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy ez azon ritka pillanatok egyike, amikor egy férfi meséli el, hogyan találta meg nektek köszönhetően a világ legjobb feleségét. Ezt most azért teszem, hogy mindenki lássa, mindig lehet újra kezdeni, ahogy én is tettem.

tovább


társkereső sikertörténet

Az időpont 2003... Június eleje... Nem tegnap volt :-) Életem párjával nagyjából ugyanakkor regisztráltunk az oldalra, nem sokkal egy-egy hosszabb kapcsolat szomorú vége után. Talán egy nap és néhány óra elteltével Orsi kiszúrt engem a "tömegben", és írt egy kedves üzenetet.

tovább


társkereső sikertörténet

A fiatalok most biztosan azt gondolják, hogy a magunk korabeli emberek, már nem ismerkednek, főleg nem az interneten. Pedig ez nagy tévedés, erre élő példa a mi egymásra találásunk.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/gyal
Nyomtatás dátuma: 2019-10-23 07:20:40