Társkereső Ercsi

jegyezz meg

Társkeresés Ercsiben (Fejér)

Ercsi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 296 társkereső tag vár rád Ercsi és környékéről!
Rövid ismertető


Ercsi egy Fejér megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Ercsi és környékéről:

Marcsi
45 éves
Ercsi

"Lásd a csodát és éld velem át,nézd milyen gyönyörű.Soha ne bánd,ha lépni muszáj,s nem leszel egyedül,olyan egyedül!"
Melinda
35 éves
Ercsi

Amire vágyom és amit keresek: sok nevetés, beszélgetések, tartalmas időtöltés, egy férfi, aki szintén a társát keresi hosszú távra . Akivel lehet jövőt építeni,és akivel igazán lehet élvezni az életet. Amit én tudok adni: szeretet, megbecsülés, gondoskodás, meleg otthon, önzetlenség....
Lidia
51 éves
Ercsi

Szeretek olvasni,zenét hallgatni,a jó filmeket.Sétálni,a természetbe barangolni.Szeretem magam körül a rendet ,tisztaságot.Az emberekbe is,az egyenes,őszintét.Nem vagyok egy konyhatündér,de még senki nem maradt éhesen az asztalomnál.
Krisztina
38 éves
Ercsi

Nyugodt, kiegyensúlyozott nő vagyok, aki szeretetre, szerelemre, boldog családi életre vágyik. Őszinteség, bizalom. A párom a társam. Együtt alkotunk egy egészet.
Márta
65 éves
Ercsi

Kék szemem szürke, ez a természetem... Közéletre és közösségi létre hangolva élek. Hivatásom a gyermekekhez köt. Kedvenceim : tenger, erdei barangolás, zene és a versek.
Mariann
40 éves
Ercsi

Szeretném végre megtalálni az az embert, akivel tartalmasan tudjuk eltölteni közösen az időnket. Találkozásnál az első benyomás a legfontosabb számomra.
Julianna
57 éves
Ercsi

Jutka vagyok,szeretnék olyan emberrel találkozni,akivel jól érzem megam,de ő is,összinte,romantikát kedvelő,zenét szerető,állat kedvelő legyen,és lehessen szeretgetni,és a fizikai munkátol ne ijedjen meg/ha szükséges/.
Rozsika
61 éves
Ercsi

hosszu távu komoly kapcsolat érdekel ,kapcsolatban lévők kiméljenek ,én a találkozásnak vagyok a hive ide bármit irhatok
Réku
29 éves
Ercsi

Komoly kapcsolat miatt regisztráltam az oldalra. Szeretek kirándulni, szerefem az állatokat. 2 cicám és 2 nyuszim van.
Kriszta
50 éves
Ercsi

Öt évvel ezelőtt váltam el. két gyermekem van. .Az általános iskolában dolgozom,pedagógiai asszisztensként.


Párkereső urak

Társkereső urak Ercsi és környékéről:

Dani
32 éves
Ercsi

Szent nem vagyok, megvolt a magam hülye korszaka. Tetovált, dohányzó, dance kedvelő és sportos vagyok. Egy baleset miatt vannak korlátaim.A sport nekem több mint sima hobbi/élvezet. Nagyobb táv akadály, vezetett már szakításhoz. Hasonló alkatú, és érdeklődésű nőt keresek, aki minimum 26 éves....
Tamás
43 éves
Ercsi

Akármilyen szép dolgokat írhatok ide, de a SZEMÉLYES TALÁLKOZÁS mindent felülírhat, vagy megerősíthet!!! De azért segítek: Jó tulajdonságok:... Rossz tulajdonságok:... Te töltsd ki!
Tamás
48 éves
Ercsi

Vidám, pozitív ember vagyok. Egy igazi TÁRSAT keresek, aki elfogad olyannak, amilyen vagyok. Nem vagyok álomlovag, de lehetek!
András
53 éves
Ercsi

Ismerj meg . Normális kapcsolatot keresek. Túl nagy elvárásom nincs. Megértő szerető nőt keresek . Ismerj meg
László
46 éves
Ercsi

Kér éve váltam el,3 gyermekem van az anyjukkal élnek, Igazán nincsenek elvárásaim az oldallal kapcsolatban ,meglátjuk mi lesz😀 Ercsiben egy éve lakom és távközlésben dolgozom .Jelenleg éppen németországban dolgozom,rendszeresen járok haza ismerkedéshez keresek min 35 éves és 55 ...
Zolzán
42 éves
Ercsi

Nehéz a magány. Hobbim: gasztronómia szeretek főzni, sütni. Minden evő vagyok. Cukrot, sót amennyire tudom mellőzöm. Szeretek kerékpározni (kettő is van 1városi 1hegyi). Rocker vagyok de halgatok bármilyen zenét csak hangszeren játszot legyen. Imádom a természetet hegyek , erdő, patakok , szabadb...
Sándor
59 éves
Ercsi

nézelődöm ,tehát vagyok...Nem tudom,hogy keresek -e ,jól érzem magamat a bőrömben...A sors útjai kifürkészhetetlenek
Zoltán
39 éves
Ercsi

komoly kapcsolatot keresek,van egy 10éves kis fiam,nem én nevelem ercsibe élek,tartos kapcsolatot keresek.
Zsolti
46 éves
Ercsi

Párom keresem ilyen egyszerű. Bízom a sorsban, de azért magam is teszek lépéseket ennek érdekében :-)
András
53 éves
Ercsi

Vicces életvidám férfi vagyok. De mostanában szomorú mert nem találom a párom. Keresem korba hozzám illő hölgyet.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

A párommal 2015 január végén ismerkedtünk meg az oldalukon. Ő aznap regisztrált, meglátott és csak nekem írt egy kedves üzenetet. Én már lassan 2 éve regisztrálva voltam, de alig néztem fel az oldalra, ha néha fel is néztem, csak olyan üzeneteket kaptam, amik nem fogtak meg, így senkinek nem válaszo...

tovább


társkereső sikertörténet

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy ez azon ritka pillanatok egyike, amikor egy férfi meséli el, hogyan találta meg nektek köszönhetően a világ legjobb feleségét. Ezt most azért teszem, hogy mindenki lássa, mindig lehet újra kezdeni, ahogy én is tettem.

tovább


társkereső sikertörténet

Íme egy történet arra,hogy igenis megtalálhatod a szerelmet és párt társkereső oldalon keresztül! 1 évvel ezelőtt kezdődött minden!

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/ercsi
Nyomtatás dátuma: 2019-10-23 07:21:23