Társkereső Ercsi

jegyezz meg

Társkeresés Ercsiben (Fejér)

Ercsi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 319 társkereső tag vár rád Ercsi és környékéről!
Rövid ismertető


Ercsi egy Fejér megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Ercsi és környékéről:

Rozsika
61 éves
Ercsi

hosszu távu komoly kapcsolat érdekel ,kapcsolatban lévők kiméljenek ,én a találkozásnak vagyok a hive ide bármit irhatok
Krisztina
38 éves
Ercsi

Nyugodt, kiegyensúlyozott nő vagyok, aki szeretetre, szerelemre, boldog családi életre vágyik. Őszinteség, bizalom. A párom a társam. Együtt alkotunk egy egészet.
Márta
66 éves
Ercsi

Kék szemem szürke, ez a természetem... Közéletre és közösségi létre hangolva élek. Hivatásom a gyermekekhez köt. Kedvenceim : tenger, erdei barangolás, zene és a versek.
Mariann
40 éves
Ercsi

Szeretném végre megtalálni az az embert, akivel tartalmasan tudjuk eltölteni közösen az időnket. Találkozásnál az első benyomás a legfontosabb számomra.
Marcsi
46 éves
Ercsi

"Lásd a csodát és éld velem át,nézd milyen gyönyörű.Soha ne bánd,ha lépni muszáj,s nem leszel egyedül,olyan egyedül!"
Melinda
35 éves
Ercsi

Ha ezeket a sorokat olvasod, nagy valószínűséggel hasonlóak a céljaink: keressük a párunkat/szerelmünket, azt a bizonyos embert, aki nélkül lehet élni, csak nem érdemes... Aki szeret nagyokat nevetni, egy tál étel mellett nagyokat beszélgetni, aki bejárná velem a világot, aki kíváncsi és...
Györgyi
52 éves
Ercsi

Vidám, jó lelkű, romantikus vagyok. Szeretek olvasni, kirándulni, biciklizni, moziba járni. Sokat úszom, tornázom. Szeretek táncolni. Tartós kapcsolatra vágyom, nem pedig szex partnerre. Korban hozzám illő társat keresek.
Sztrucska Ferencné Szabó Ilona
59 éves
Ercsi

Tavaly egy nagy csalodás után szeretnék ujbol boldog lenni és hinni.
Réku
30 éves
Ercsi

Komoly kapcsolat miatt regisztráltam az oldalra. Szeretek kirándulni, szerefem az állatokat. 2 cicám és 2 nyuszim van.
Julianna
58 éves
Ercsi

Jutka vagyok,szeretnék olyan emberrel találkozni,akivel jól érzem megam,de ő is,összinte,romantikát kedvelő,zenét szerető,állat kedvelő legyen,és lehessen szeretgetni,és a fizikai munkátol ne ijedjen meg/ha szükséges/.


Párkereső urak

Társkereső urak Ercsi és környékéről:

Tamás
43 éves
Ercsi

Akármilyen szép dolgokat írhatok ide, de a SZEMÉLYES TALÁLKOZÁS mindent felülírhat, vagy megerősíthet!!! De azért segítek: Jó tulajdonságok:... Rossz tulajdonságok:... Te töltsd ki!
Dani
32 éves
Ercsi

Szeretek sportolni (többfélét is), bagózom, tetovált és (hard)dance kedvelő vagyok. Egy baleset miatt vannak korlátaim, de feszegetem őket. Nemrég 1 másik baleset majdnem az utolsó napom volt.Ez az év számomra új kezdet. Hasonló alkatú és érdeklődésű nőt szeretnék az oldalamra, aki minimum 26 ...
Sándor
58 éves
Ercsi

Sándor::Tisztes öszes haánték.-.Saját -gyümölcsölcsel tele-kertes teljesen berendezett családi házamban élek .-.2 nagytestü ebem van.-.Mindenem megvan ..Szeretném megosztani egy komoly,kertet--lakást kedvelö,Növel.-.Dohányzom ha ugy adodik.-.ALKOHOL KIZÁRT.-.Utazgatni is szoktam..Ha Többre vagy k...
László
46 éves
Ercsi

Kér éve váltam el,3 gyermekem van az anyjukkal élnek, Igazán nincsenek elvárásaim az oldallal kapcsolatban ,meglátjuk mi lesz😀 Ercsiben egy éve lakom és távközlésben dolgozom .Jelenleg éppen németországban dolgozom,rendszeresen járok haza ismerkedéshez keresek min 35 éves és 55 ...
Zoltán
39 éves
Ercsi

komoly kapcsolatot keresek,van egy 10éves kis fiam,nem én nevelem ercsibe élek,tartos kapcsolatot keresek.
András
53 éves
Ercsi

Ismerj meg . Normális kapcsolatot keresek. Túl nagy elvárásom nincs. Megértő szerető nőt keresek . Ismerj meg
Tamás
49 éves
Ercsi

Vidám, pozitív ember vagyok. Egy igazi TÁRSAT keresek, aki elfogad olyannak, amilyen vagyok. Nem vagyok álomlovag, de lehetek!
Csabi
44 éves
Ercsi

Rövid leírás : A környezet hatásaitól, ingereitől függően változó reakciók. Ezért beállításai folyton változnak. 😁
Zsolti
46 éves
Ercsi

Párom keresem ilyen egyszerű. Bízom a sorsban, de azért magam is teszek lépéseket ennek érdekében :-)
Roland
24 éves
Ercsi

Szia kedves látogató alapvetően az emberek kedves társasági és vicces embernek ismernek. magamról röviden annyit hogy szeretek ismerkedni barátokkal lógni sportolni zenét hallgatni (és minden egyébre nyitott vagyok) ha szeretnél megismerni nyukottan írj


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Viktor 2011 november utolsó napjaiban írt nekem először levelet, akkor nagyjából egy hónapja voltam nálatok regisztrálva.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeptember végén a lánybúcsúmon :) rituálisan töröltem a - már jó ideje hibernált - tagságomat az oldalatokról. Rá néhány hétre ugyanis hozzámentem életem szerelméhez, akit a Ti oldalatokon ismertem meg.

tovább


társkereső sikertörténet

2017 januárja volt az az idő, ami megváltoztatta az életemet. Fél éve véget ért az előző kapcsolatom, de valahogy nem tudtam zöld ágra vergődni. Többször is próbáltam az évek folyamán különféle "barátkozós" vagy társkereső oldalakat, sikertelenül.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/ercsi
Nyomtatás dátuma: 2020-01-23 21:01:23