Társkereső Pusztazámor

jegyezz meg

Társkeresés Pusztazámorban (Pest)

Pusztazámori párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 194 társkereső tag vár rád Pusztazámor és környékéről!
Rövid ismertető


Pusztazámor egy Pest megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Pusztazámor és környékéről:

Sztella
56 éves
Sóskút

Kedves közvetlen nő vagyok. Ápolónőként dolgozom egy gyermekotthonban, szabadidőmben szeretek kirándulni, sétálni szabadtéri programok állnak hozzám közel.
Szilvia
50 éves
Sóskút

Szilvi vagyok , 48 éves, Sóskúton lakom. Van egy 19 éves fiam. Adminisztrátor vagyok kórházban Pesten. Egy és fél éve vagyok egyedül. Komoly kapcsolat reményében regisztrálram. Őszinte, megbízható, hűséges, megérto társat keresek.
Barbus
28 éves
Sóskút

Sziasztok! Barbus vagyok, 28 éves. Sóskúton élek, Budapesten dolgozok, mint valutapénztáros. Azért regisztráltam erre az oldalra, mert szeretném megtalálni a másik felemet, aki hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, mint én. Káros szenvedélyem a rendszeres dohányzás, alkoholt viszont...
Linda
32 éves
Sóskút

Szia! Egyelőre nem volt időm többet írni, de hamarosan pótolom. Örülök, hogy megnézted az adatlapom, ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot!
Andi
51 éves
Sóskút

Nem vagyok tökéletes. Nem könnyű velem. Nem fenékig tejfel, de ahol tejfel, ott nagyon. Nincs szabály. Sosincs. Pillanat van. Az legyen teljes. Nyilván az lenne az optimális, ha sokáig tartana.
Mária
63 éves
Sóskút

Már leéltem 60 évet.Ez idő alatt sok mindenen mentem keresztül,de belül eggyáltalán nem érzem magam őregnek.Ezért szeretnék egy nem dohányzó,nem részeges társat,kivel leélhetem további életem.
Melinda
40 éves
Sóskút

Mindig mosolygós vidám természetű,pörgős lány vagyok. Szeretek táncolni,bulizni,kirándulni,motorozni..és élni.
Valéria
33 éves
Gyúró

Szeretnék,végre egy megértő,őszinte társat találni.Szeretem az állatokat,autó-motorsportokat,természetet stb.
Ildi
68 éves
Etyek

Szeretek másokon segíteni, de vágyom mások jóindulatára is és emberek között érzem jól magam. Mesterségem szerint muzsikus vagyok.
Gyöngyi
46 éves
Etyek

Kulturális programokat kedvelő, mosolygós közgazdász hölgy ezúton keresi hozzáillő férfitársát, akivel jó összebújni, aki romantikus, aki magas értelmi és érzelmi intelligenciával bír.


Párkereső urak

Társkereső urak Pusztazámor és környékéről:

JANOS
46 éves
Pusztazámor

Szeretek horgaszni termeszetet forma-1 szeretek motorozni szingli vagyok csaladi kertes hazban elek apamal
Zsolt
44 éves
Pusztazámor

Élem az életem, csak az a rossz, hogy egyedül!! Hobbim a lovak,természetben sétálni, kirándulni meg stb.
András
66 éves
Sóskút

Pár éve Budapest környékén élek a kiskutyámmal, egészséges természeti környezetben, de csak pár percre a várostól. Az életmódom sok mozgással jár, hogy be ne rozsdásodjam. Ügyvédi és (angol jogi) fordítási munkából élek. Tisztességen. A gyerekeim felnőttek, már önállóak. Unokám még nincs....
Zsolti
36 éves
Sóskút

Szia.Zsolti vagyok. Komoly kapcsolatot keresek. Szeretem a jó zenét a jó borokat a barátaimat és még sok mást!
Tibi
38 éves
Sóskút

Általában jó kedélyű vagyok. Nem vagyok jó az önjellemzésben. Szerintem jobb személyesen megismerni valakit mintsem a saját maga által leírtakból véleményt alkotni hiszen a saját hibáit kevésbé veszi észre az ember. Nem távkapcsolatot keresek , véleményem szerint havi egy két tali kevés egy jó ka...
Albin
65 éves
Sóskút

hatvanas müszaki keresi korban, külsőleg és belsőleg megfelelő társát, házassság kizárva alapon....
Csaba
52 éves
Sóskút

Egyedül álló és élő Nőtlen pasi vagyok!Tartós kapcsolatot keresek,akivel együtt tölthetjük el a szabadidőnket,megértjük egymást,ha úgy alakul bármiben támogatjuk egymás kívánságait,vágyait!
Péter
37 éves
Sóskút

Ismerj meg, hidd el, ide nem férek ki! Zenélős, de csendes, aggódós, de bizakodó, sokszínű de kiszámítható, és hát magányos, pedig az nagyon nem nekem való... itt most nem is írok mást, csevegjünk és elmesélek szívesen mindent!
Zoli
28 éves
Sóskút

Kedves érdeklődő! Szeretek utazni, világot látni, síelni, könyveket olvasni, sorozatokat és filmeket nézni. Szívesen kerékpározok, sétálok vagy túrázok a természetben. Érdekel a spiritualitás és a vele kapcsolatos rendezvények (Everness fesztivál), a 3D-vel kapcsolatos dolgok (pl: egyedi tárgy...
Ricsi
32 éves
Sóskút

Ismerj meg látni látsz,tud meg milyen a belső Leszek az első aki ír de legalább egy meccs tőrténjen meg.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

62 éves vagyok, 10 éve rokkant nyugdíjas. Egy hosszadalmas betegségnek köszönhetően kényszerültem nyugdíjba, pont akkor, amikor 30 évnyi házasság után a férjemet is eltemettem.

tovább


társkereső sikertörténet

Íme egy történet arra,hogy igenis megtalálhatod a szerelmet és párt társkereső oldalon keresztül! 1 évvel ezelőtt kezdődött minden!

tovább


társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy nektek köszönhetően így 40 évesen megtaláltuk egymást. Én egy váláson túl, és egy kislány anyukájaként úgy gondoltam, nekem már nem terem babér.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/pusztazamor
Nyomtatás dátuma: 2020-05-31 22:03:00