Társkereső Budaörs

jegyezz meg

Társkeresés Budaörsön (Pest)

Budaörsi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 13705 társkereső tag vár rád Budaörs és környékéről!




Rövid ismertető


Budaörs egy Pest megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Budaörs és környékéről:

Ilona
61 éves
Budaörs

..Várom a szikrát..utána tőlem porig éghet minden... Vidám,nyitott,optimista,élni,nevetni szerető vagyok.Írhatnék bármit magamról.... "Milyen a személyiségem, az életstílusom? Mitől vagyok különleges? Mi fontos számomra, mik az értékeim? Mivel töltöm az időmet? Milyen zenét, könyveket...




Szilvia
45 éves
Budaörs

Kedves, nyílt, őszinte, naiv, makacs, akaratos, csinos Hölgy vagyok, aki szeret mosolygós, kócos, kávé illatos reggeleken a Nap fényében fürdőzni. Fejest ugrani az ismeretlenbe és kipróbálni új dolgokat, vagy csak ülni csendben a hegytetőn és élvezni a pillanat varázsát. Izgalmas estéken finom...




Vali
70 éves
Budaörs

Budaörsön élő hölgy vagyok. Megbízható, őszinte, komoly ember. Hasonló tulajdonságokkal rendelkező, igényes társat keresek, maximum 72 éves korig. Csak komoly kapcsolat érdekel, olyan jelentkező, aki, jól látható fotókkal az arcát is vállalja.




Masenyka
46 éves
Budaörs

Hagyományos értelemben vett nőies nő vagyok, aki férfiasan férfi társát, párját keresi. Azonos értékrenddel, életszemlélettel rendelkezz, ne dohányozz, zárd le a múltat, tudd, mit akarsz. Ha mindezek megvannak, akkor már csak egy kis kémia szükségeltetik, és miénk lehet a világ!




Éva
52 éves
Budaörs

Az elmúlt sok évet a gyerekeim nevelése töltötte ki, mint egyedül álló anyuka. Ez egy izgalmas és kihívásokkal teli idő volt de lassan felnőnek.Eddig is hiányzott egy társ akivel a mindennapok apróságait megoszthatom, de most már időm is van az ismerkedésre.A hétköznapokra keresek társat...




Irén
57 éves
Budaörs

Természetet, természettudományokat, ezotériát kedvelő nő vagyok. Fontosak számomra az emberi kapcsolatok, a barátság, az őszinteség. Szeretek a természetben járni és tornázom is rendszeresen. Életem hátralévő részére keresem társam.




Viki
63 éves
Budaörs

Szeretetben, szerelemben, boldogan élni, az volna jó! Olyan kapcsolatot szeretnék amiben nincs hazugság, ahol az őszinteség, a szeretet, az egymással való törődés a legfontosabb. Már nem dolgozom. Sok időt töltök a Duna partján lévő kis nyaralómban.




Krisztina
49 éves
Budaörs

Magamról elvált nagyothalló nő vagyok,tudok kommunikálni.Tartós kapcsolat reményében keresem a páromat.




Ildi
44 éves
Budaörs

Szia Ildinek hívnak, 43 éves vagyok 160 cm ,65 kg, Szökne ha,j Zöld szem, Budaörsön lakom a fiammal. Raktárban dolgozom. És komoly kapcsolatot keresek.




Anna
40 éves
Budaörs

Hello, most ide írhatnék bármit, de úgyis minden a személyes találkozáson múlik, ott derül ki... :-)


Párkereső urak

Társkereső urak Budaörs és környékéről:

Peti
48 éves
Budaörs

A férfiak megnézik a nők fenekét és azt gondolják "huu, micsoda segg. " a nők is ezt gondolják, de közben a pasi szemébe néznek. :) . GYK. (gyengébbek kedvéért :) ) ezt önironikus viccként írtam, akinek nincs humorérzéke, illetve annyi intelligenciája, hogy értelmezni is tudja, kérem ...




Laci
50 éves
Budaörs

Pontos, megbízható, hűséges és mosolygós. Önálló, önfenntartó, dolgozó, elvált, lezárt múlttal rendelkező, fiatalos, pozitív gondolkodású, életigenlő, előretekintő vagyok. Nem iszom, nem dohányzom, nem drogozok. Fontos számomra az egyenlőség, a bizalom, a hűség a szeretet adni és kapni való k...




Péter
39 éves
Budaörs

33 éves, mindenre nyitott, rendkívül vidám, humoros srác vagyok, aki keresi hozzáillő párját. Szeretek kirándulni, túrázni, ahol kicsit kikapcsolódhatok a fárasztó napok után.




Zoltán
41 éves
Budaörs

Egyedülállo komoly kapcsolatot keresö pasi vagyok, Szeretek sétálni,olvasni,moziba...menni,és beszélgetni is szeretek jó hallgatoság vagyok.Szeretnék egy társat találni nagyon hosszu távra




Géza
59 éves
Budaörs

Társamat, Páromat keresem rövid levelező, hosszabb nappali, még hosszabb esti "tagozaton" hosszú távra, hátralévő életemre. Meghatározó a találkozás, de nem biztos, hogy az első benyomás lesz a döntő. Adjunk esélyt egymásnak. A többit személyesen szeretném elmondani Neked és többet ...




Tamás
39 éves
Budaörs

Hosszútávú kapcsolatot keresek. Szabadidőmben szeretek minél több időt eltölteni a szabadban. Szeretek kirándulni, kertészkedni, színházba és moziba járni. Szeretem aktívan és tartalmasan kitölteni a szabadidőmet.




József
47 éves
Budaörs

Szeretek úszni, kirándulni, koncertre járni, utazni, főzni, kertészkedni. Komoly, tartós kapcsolatot szeretnék ami az egymás iránti megbecsülésen, szereteten, őszinteségen alapul. Vidám természetű vagyok és nyitott a világra. A személyes kapcsolatfelvétel híve vagyok.




Ricsi
23 éves
Budaörs

Egy egyszerű, vidám srác vagyok szeretem a rock zenét, a társasági életet és a szórakozást. Azonban ha komoly dolgokra kerül a sor ott is megállom a helyem. Szeretem a természetet és a könnyű sétákat. Nem rég óta tanulok gitározni, szeretem az állatokat és szeretek segíteni másoknak. Ha egy jó hu...




Feri
41 éves
Budaörs

Kedves vidám őszinte intelligens rendezett nagyszívű család centrikus egyedülálló monogám józan életű vagyok . Szeretek olvasni kirándulni vezetni moziba színházba koncertre kiállításokra járni vagy csak sétálni cangázni főzni otthon egy jó filmet megnézni romantikázni. Nem vagyok sem elszámolta...




Gergő
34 éves
Budaörs

Hobbim a repülés és a munkám is ehhez kapcsolódik. Szabadidőmben szeretek úszni, fotózni, túrázni és új helyeket megismerni.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2016 novemberben regisztráltam előfizettem egy hónapra. Eleinte meglehetősen járatlan voltam hiszen egy hosszú kapcsolatom ért véget. Még sosem használtam netes tarskeresőt. Az önök adatlapjai között találtam sok szimpatikus hölgyet akinek írtam de nem viszonozták a közeledésemet.

tovább


társkereső sikertörténet

Anyukám folyamatos noszogatására végül 2011. márciusában regisztráltam fel a Párom.hu-ra. Az igazat megvallva semmi reményt nem fűztem a dologhoz ezért poénként fogtam fel.

tovább


társkereső sikertörténet

Én 2010 Decemberében regisztráltam. Írtam pár üzenetet lányoknak de sehol semmi. Mindig azt kaptam vissza hogy hát éppen válok, és van egy gyermekem, és ez nem fér bele a mai nők életébe. :( hmm.... Fel is adtam addig amíg meg nem kerestek engem. ENGEM???? hűha.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/budaors
Nyomtatás dátuma: 2019-10-23 07:24:14