Társkereső Dunaharaszti

jegyezz meg

Társkeresés Dunaharasztiban (Pest)

Dunaharaszti párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 593 társkereső tag vár rád Dunaharaszti és környékéről!
Rövid ismertető


Dunaharaszti egy Pest megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Dunaharaszti és környékéről:

Erika
52 éves
Dunaharaszti

A mottóm:" Ami nem öl meg az megerősít..." Elég céltudatos,őszinte,barátságos ember vagyok. Titkaim nincsenek,mert utálnám ha hazudnom kéne. Van egy 21 éves autista lányom,akit imádok. Empatikus,toleráns ember vagyok.Gyűlölöm a képmutatást.Szeretek kirándulni,új helyeket...
Teca
52 éves
Dunaharaszti

Szép napot Mindenkinek!Én alapjába véve vidám természetű nő vagyok és keresem a párom olyan férfi személyében aki megbecsüli a másik embert és elfogadja olyannak amilyen valójában.Írhat bárki bármit is magáról úgyis az első találkozás alkalmával dől el minden.Csak is komoly szándékúak írjanak.
Ildikó
45 éves
Dunaharaszti

Keresem a szerelmem. Ennyire egyszerű ez. :-) Kisugárzás, megjelenés, beszéd, illat, stílus... :-) .
Marcsi
65 éves
Dunaharaszti

Keresem fiatalos, korban hozzám illő aktív páromat, aki mindenféle szempontból független. Aki mellett érezhetném, hogy nő vagyok és értékeli a lelkemet is. Független hölgy vagyok, aki vágyik arra, hogy szeressék és szerethessen. Nem dohányzom, és kérlek Te se tedd. Szeretek utazni, kirándulni,...
Ica
64 éves
Dunaharaszti

Sarolta
62 éves
Dunaharaszti

Aktív, fiatalos, vidám, nőies nő vagyok. Aktív, fiatalos, vidám férfias férfi társam szeretném megtalálni. A személyes találkozást preferálom.
Krisztina
48 éves
Dunaharaszti

Keresek egy igazi barátot, akivel minden téren jól kijövünk. Levelezzünk, beszélgessünk, aztán eldöntjük hogyan tovább. Köszönöm, hogy benéztél hozzám.
manyó
67 éves
Dunaharaszti

Gabóca
68 éves
Dunaharaszti

Jó pár éve özvegy vagyok,de hátha még lehet egy pár évem,ami boldogan telhet valakivel.
Veronika
41 éves
Dunaharaszti

Sziasztok! Szeretem az állatokat, szeretek olvasni,főzni. Megbízható, őszinte, együtt érző tulajdonságokkal rendelkezem. Olyan férfi társam keresem aki hasonló karakter, mert úgy vélem az szükséges ahhoz, hogy végig tudjuk kísérni egymás életét .


Párkereső urak

Társkereső urak Dunaharaszti és környékéről:

matt
52 éves
Dunaharaszti

...elég volt a csavargásból...mert EGY lányt keresek..van egy álmom...egy klassz család...milyen legyen..? olyan aki vidám,szárnyal,védekezik,aki óvó és ha kell harcol...nem ellenem hanem velem...értünk!
Ádám
22 éves
Dunaharaszti

Imádok filmeket vagy sorozatokat nézni akár régit vagy újjat. De nem vetek meg egy jó kis kirándulást, akár egy nagy túrát. Egy kedves lányt keresek aki megbecsül és én is őt. :)
Béla
49 éves
Dunaharaszti

Szeretet, harmónia, tolerancia,odafigyelés, sport, víz, víz víz, kultúra, színház, mozi,utazás,új élmények átélése,folymatos űj kihívások,...aktív élet. Az életet nem élni, MEGÉLNI!!!
Tomi
25 éves
Dunaharaszti

Komoly kapcsolatot keresek! Lassan 4 éve hogy egyedül vagyok, egyedül is élek. Nagyon házias vagyok. Kedves, nyugodt ,vidám természetűnek tartom magam. Ha szimpatikusnak találsz írj bátran. :)
Erik
30 éves
Dunaharaszti

ismerkedés szempontjábó vagyok itt és ha szinpatikus vagyok irjatok
Károly
40 éves
Dunaharaszti

Hogy milyen vagyok, azt még én is most tapasztalom, de ehez jól jön egy társ, akivel élmény minden pillanat. Amire már rájöttem:Imádom a spontán dolgokat,szeretek utazni, nyaralni, kirándulni, kajakozni, felfedezni, szeretni, nevetni. Nagyon kreatív vagyok szeretem az egyedi és új irányt mutat...
Norbi
35 éves
Dunaharaszti

Igy első nekifutasnak.... Szijja Ha nem dolgozom a kutyámmal és a barátokkal vagyok. Ez a kettő szent számomra. Sokan nem hisznek az online társkeresésben,de én adok neki egy esélyt 🙂 Olyan társat keresek,aki melegszívű,és nyitott rá hogy beszélgessünk,találkozzunk. Ha Te ...
Gergő
45 éves
Dunaharaszti

AMIKOR A TEST BESZÉL A lélek vágyaira A test hallgat A test kívánalma A szívet rabságban tartja Amit a szellem kutat Követi fogja az elme Amikor a test beszél Minden más tompa Én csak egy angyal vagyok... Vakon bandukolva... Keresztül ezen a világon Én csak egy rabszolga vagyo...
Ferenc
37 éves
Dunaharaszti

Kedves Hölgyeim! Komoly kapcsolatra keresem párom. Írhatok ide bármit,de legyünk reálisak,ezen az oldalon is elsősorban a külső alapján választjuk ki hogy kivel kezdünk el levelezni. Ha szimpatikus vagyok írj és beszélgessünk, aztán a tali, és úgy is ott döl el.... Rólam....szeretek sok min...
Andras
41 éves
Dunaharaszti

Gondolom mindenki ezt írja… De ha van itt olyan lány aki valóban családra vágyik nyugalomra szeretetre odafigyelésre és ezt kölcsönösen viszonozni is tudja… Akkor lehetséges, hogy öt kereshetem!


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

A megismerkedésünk olyan történet, amit „utolsó esélyes"-nek lehet mondani; mind a ketten a nagybetűs „Társat” kerestük, egy olyan társat, akit szerethetünk, aki szeret és akivel kézen fogva haladhatunk az úton tovább. A kérdés kezdettől fogva ott motoszkált mindkettőnkben: létezik...

tovább


társkereső sikertörténet

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy ez azon ritka pillanatok egyike, amikor egy férfi meséli el, hogyan találta meg nektek köszönhetően a világ legjobb feleségét. Ezt most azért teszem, hogy mindenki lássa, mindig lehet újra kezdeni, ahogy én is tettem.

tovább


társkereső sikertörténet

A mottónk ez lehetne: Szerelem első látás előtt A keresgélés nem is kezdődött olyan régen, az ok azonban, ami oda vezetett, hogy a neten kezdjünk társat keresni, három évvel ezelőttre vezethető vissza.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/dunaharaszti
Nyomtatás dátuma: 2020-01-23 22:08:37