Társkereső Szigetszentmiklós

jegyezz meg

Társkeresés Szigetszentmiklóson (Pest)

Szigetszentmiklósi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 956 társkereső tag vár rád Szigetszentmiklós és környékéről!
Rövid ismertető


Szigetszentmiklós egy Pest megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szigetszentmiklós és környékéről:

Ivett
30 éves
Szigetszentmiklós

Azért vagyok itt, mert komoly kapcsolatot keresek. Szeretném megtalálni a társam akivel szeretjük, tiszteljük és megbecsüljük egymást.Egymást segítve építjük a kapcsolatunkat. Szeretek sokat és tartalmasan beszélgetni, nevetni. Szeretem a kulturális és flórklór programokat. Színházba, moziba,...
Aranka
64 éves
Szigetszentmiklós

Vigkedélyű,emberszerető,társaságkedvelő vagyok.Hiszek még a kölcsönös szeretetben!!!Megbecsülésben.Egyszerű életvitelű Hölgy vagyok.Szeretetet adni tudó!!!Mert adni JÓÓÓ!!!!!Várom megértő,toleráns öszinte Párom.Keressük meg egymást.Rohan az idő!!!!Egyedül élő vagyok. Várlak!!! Puszim érjen el!!!!
Kornélia
62 éves
Szigetszentmiklós

Szeretem a vidámságot a humort. Két lábbal állok a földön. Őszinte vagyok, elvárom másoktól is. Elég határozott véleményem van, ez nem azt jelenti, hogy másokét nem fogadom el. Nem azért vagyok itt, hogy férjet keressek, azért, hogy a szabadidőmet szeretném valaki olyannal eltölteni, akinek én...
Klára
69 éves
Szigetszentmiklós

Aktív nagymama vagyok. Szeretek fürdőbe járni, kirándulni, színházba járni, mulatni. 8 éve vagyok özvegy.
Mariann
41 éves
Szigetszentmiklós

" Ha belül hordozod a napot, nem számít, hogy esik..." :-) Ha szereted az állatokat, természetet és magadat :-) az már jó kezdést jelenthet....
Szilvi
49 éves
Szigetszentmiklós

Társamat keresem akivel együtt jól érezzük magunkat bár hol is vagyunk. Nevetés, jókedv egyik legfontosabb dolog számomra😊
Ági
55 éves
Szigetszentmiklós

Igazi Nő vagyok .Aki tudja, hogy ez mit jelent, az nem futamodik meg. Nem vagyok felszínes, sem hétköznapi. De mosolygós, laza, kreatív. A butaságot, meg az átlátszó szöveget nem bírom. De ha hiteles vagy, megértelek.
Zsuzsa
55 éves
Szigetszentmiklós

Optimista vagyok, és bízom abban megtalálom még egyszer a páromat. Enyhén mozgássérült vagyok, bal lábam nem olyan mint másoknak. Imádok vezetni, sétálni, természetben lenni, százon nem döntöm meg a világrekordot, de igyekszem :-)
Jolanda
54 éves
Szigetszentmiklós

Pozitív gondolkodású, hozzáállású vagyok mindenhez, amiben élek, ami körülvesz. Olyan társsal, aki mindenben hozzám illő, természetesen nem lehetetlen, de elég kicsi az esély arra, hogy megtaláljuk egymást! Amennyiben mégis, az egy olyan érzés lesz, mely még nem volt és nincs több egy életben....
Kriszti
46 éves
Szigetszentmiklós

A 11 éves lányommal élek. Szeretek biciklizni, úszni, barkácsolni, megjavítani dolgokat. Amit még szívesen csinálok: zenehallgatás, kirándulás, horgászat. Néha megszáll az ihlet, és sütök egy teljesen új süteményt (a lehető legegészségesebb dolgokból).


Párkereső urak

Társkereső urak Szigetszentmiklós és környékéről:

Tibor
65 éves
Szigetszentmiklós

Tibornak hivnak szeretem a természetet a hosszu sétákat. irhatok bármit a személyes találkozo a döntö. .
József :)
54 éves
Szigetszentmiklós

Az élet túl rövid ahhoz ,hogy mindenen töprengjünk. legyél vidám ,és laza ,a többi jön magától, vagy Tőlem vagy magától :))) J.
Levente
38 éves
Szigetszentmiklós

Most írjam,hogy szeretek koncertre járni,jókat enni-inni,kimozdulni,vagy számomra a legfontosabb az őszinteség,szerénység,az egymás iránti tisztelet,stb... Az a baj, hogy ezek már sablonszövegek, mert mindenki ezt firkálja bemutatkozónak! Ott mindenki tökéletes! Aha.. Unalmas. Hát tessék: Re...
Zoli
40 éves
Szigetszentmiklós

Csak egy átlagos srác vagyok, aki komoly kapcsolat reményében keresi itt a párját, és remélhetőleg meg is találja.:)
Robi
37 éves
Szigetszentmiklós

Hosszú távra keresek társat őröltségekhez, film nézéshez, beszélgetésekhez, túrázáshoz, főzéshez(szeretek főzni, és tudok is :) ). Röviden ennyi, a többit személyesen :)
Béla
44 éves
Szigetszentmiklós

Szerintem a nyitott intelligens embereket akik hasonló érdeklődési körbe tartoznak mint én. Ismerkedni szeretnék és nagyokat beszélgetni, vacsorázni egy kellemes helyen egy kellemes hölgyel. És azt tenni amihez kedvünk van!
Róbert
42 éves
Szigetszentmiklós

Nem ítélem meg magam . Ez a te dolgod Holgyem. Szeretni jó! Szeretnék! Volt egy súlyos autobalesetem aminek a nyomát magamon viselem a mai napig. Csendes vagyok néha nagyon is. Mindent szeretek amit kettesben jó csinálni. A sport fontos de ez nem elvárás, nekem az. Persze csak magammal s...
Pali
34 éves
Szigetszentmiklós

szia szerethető dolgos fiatalos srác vagyok.Imádok kirándulni szeretek ,filmezni sétálni, kondizni.
Kornél
61 éves
Szigetszentmiklós

Egy szeretetre,ószínteségre,bizalomra,egymás kölcsönös tiszteletère épülő párkapcsolat kialakìtásában töröm a fejem,(az sem volna baj ha szerelem is párosulna hozzá) Ebben tudnál nagy segìtségemre lenni,egyeóre most többet nem kérnék Tőled, ha a fent leírtak nem riaszt...
Gábor
47 éves
Szigetszentmiklós

Sziasztok! Keresek egy normális társat, akinek fontos az őszinteség, aki nem a külső alapján ítél, hanem a belső értékekre is kíváncsi.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

A barátnőm több hónapi unszolására tettem fel magam egyik nap a parom.hu-ra, erre az egy társkereső oldalra regisztráltam hirtelen felindulásból.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeptember végén a lánybúcsúmon :) rituálisan töröltem a - már jó ideje hibernált - tagságomat az oldalatokról. Rá néhány hétre ugyanis hozzámentem életem szerelméhez, akit a Ti oldalatokon ismertem meg.

tovább


társkereső sikertörténet

Íme egy történet arra,hogy igenis megtalálhatod a szerelmet és párt társkereső oldalon keresztül! 1 évvel ezelőtt kezdődött minden!

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/szigetszentmiklos
Nyomtatás dátuma: 2019-10-23 07:18:37