Társkereső Felsőpakony

jegyezz meg

Társkeresés Felsőpakonyban (Pest)

Felsőpakonyi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 305 társkereső tag vár rád Felsőpakony és környékéről!
Rövid ismertető


Felsőpakony egy Pest megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Felsőpakony és környékéről:

Éva
72 éves
Felsőpakony

Éva vagyok 72 éves. Van két gyermekem akik nem velem élnek. Kertes házba élek egyedül. Imádom a virágokat szeretek kertészkedni, sétálni jókat beszélgetni. Főzőcskézés ha van kinek és van kivel. Nyáron elég sok időt töltök Balatonon.Sok minden van amit szeretek csinálni de az olyan sablonos...
Éva
39 éves
Felsőpakony

Szia!Éva vagyok Felsőpakonyról.Sokmindent szeretek csinálni pl:Tv-t nézni,moziba járni,sétálni,meg sokminden ami még nem jut eszsmbe így hírtelen.De nagyon szeretek még horgászni!!!!Szeretném megtalálni az igazi szerelmet ezért is regisztráltam magam ide a társkeresőbe.Ha te úgy gondolod hogy te...
Manyi
70 éves
Felsőpakony

Szeretek mindent, ami szép, legyen az a környezetem, vagy egy szép kirándulás. Rendezett körülmények között élek, szeretem a családom, az unokáim, igyekszem tartalmasan eltölteni a napom, de vágyom egy társa , akivel boldogan, szeretetben élhetjük meg napjainkat.
timi
47 éves
Felsőpakony

17éve élek f.pakonyon van 2gyerekem akikre nagyon büszke vagyok.Férjem 3 éve hunyt el azóta egyedül nevelem őket.Mióta ez tőrtént velünk vallom amibe nem halsz bele megerősít.Alapjában vidám embernek tartom magam,de sajnos elég sok szomorúságban volt részem.Azért jelentkeztem be erre az oldalra...
Éva
44 éves
Gyál

Egyedül álló elvàlt nő vagyok. Keresem azt a tàrsat aki elfogad olyanak amien vagyok. Legyen humora és megértő. Szeresen szeretni hogy ne egyoldalu legyen a vonzalom. Elnézést de nem vagyok előfizető igy nem mindig tudok a levelekre vàlaszolni mert ez a rendszer csak 4 levelet...
Gabriella
61 éves
Gyál

Fiatalos,őszinte,kedves,vidám alaptermészetű nő vagyok! Rendezett körülmények között élek. Keresem a párom egy ápolt,őszinte férfi személyében, aki értékelni tudná kedvességem, őszinteségem és érzékiségem! Nem egyéjszakás kalandot keresek.Nem vagyok előfizető,az oldalon válaszolni nem tudok,de...
Ágnes920
27 éves
Gyál

Sziasztok!!! Gyálon lakom 27-éves vagyok szüleimmel élek. Komoly kapcsolatot keresek 27-29 éves korú férfiakkal. Aki többet szeretne tudni az írjon bátran. Üdv.
Ildikó
67 éves
Gyál

Nyugdijas, sportot utazast filmeket szeretö , atlagos, fiaralos külsejü nő vagyok.Kettes csaladi hazban megfelelő körümények kozt elek.
Tünde
34 éves
Gyál

Azt az embert keresem akinek én lennék a legfontosabb.nem kalandot keresek hanem egy megbízható embert.
Angi
50 éves
Gyál

Kaukázusi. Nőnemű. Önfenntartó. Önellátó. Társravágyó. Olykor szószátyár, olykor hallgatag. Időnkénti pimaszkodó. Kissé érzékeny Bigacsiga🐌 Szeretem a frissen vágott fű illatát. A nyári esőt ( csak ne legyen vizes a hajam)😊 Túl sok? Túl kevés?


Párkereső urak

Társkereső urak Felsőpakony és környékéről:

János
71 éves
Felsőpakony

Barátságos természetű, jószándékú, nyugdijas vagyok. Egyedül élek saját házamban.Hogy meglegyen a 100 karakter irnom kell, de én inkább személyesen beszélgetnék azzal akihez szerencsém lesz.
Sándor
39 éves
Felsőpakony

Szia !😊 Magamról egy picit,: Imádom a gyerekeket,van egy 8 éves kisfiam, egyedül élek. Szeretek a szabadban lenni, horgászni, sütögetni, bulizni, vagy csak szimplán egy jót sétálni! Kitartó,és optimistának tartanak, megküzdök azért ,ami engem illet! 😆😉
Gyuri
56 éves
Felsőpakony

Sziasztok lányok keresem életem párját nem azt a nőt akivel élni tudnék hanem aki nélkül nem tudnék élni.
András
40 éves
Felsőpakony

Sziasztok! Nehéz megfogalmazni pár mondatban, hogy milyen is vagyok, de teszek egy kísérletet. Alapjában véve jó kedélyű vidám humoros ember volnék. Hűséges típus, aki egyetlen partnerét se csalta meg még soha, mégis egyedül élek, pontosabban Én a fiam és a nevelt lányom. Hobbik: gyerekeim, kerté...
zoli
51 éves
Felsőpakony

Szia!Tartós kapcsolat céljából regisztráltam ide.Remélem,hogy megtalálom a hozzám illő kedves lányt. Ha kíváncsi vagy rám,akkor írj nekem!
Gábor
31 éves
Felsőpakony

szeretek sportolni főleg ha a fociról van szó de ez természetes szerintem:D nem szeretek pl: olyan helyekre menni ahol nagy a tömeg meg stb de vidám vicces de néha morcos de ez változó :) így röviden ennyi ! :)
Béla
51 éves
Gyál

Szép napot ! Béla vagyok Gyálon lakok a fiamal .csak komoly kapcsolatot keresek !!!! A többit szóba mondanám köszönöm !
István
57 éves
Gyál

Most nem volt több időm írni magamról komoly tartós kapcsolatot keresek őszinte kedves hölgy és társ személyében!
Dani
33 éves
Gyál

Nem szeretnék ide sok mindent írni, mivel minden személyesen dől el. Ha megvan a szimpátia és érdemesnek találsz rá, hogy találkozzunk, akkor úgy érzem személyesen több mindent el fogok tudni mondani és mesélni, mint itt pár mondatban! :)
Laci
48 éves
Gyál

Komoly kapcsolatot szeretnék találni. Boldogságban, családi életet élni. Én egy nyugott természetü fiatal ember vagyok.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Viktor 2011 november utolsó napjaiban írt nekem először levelet, akkor nagyjából egy hónapja voltam nálatok regisztrálva.

tovább


társkereső sikertörténet

Én már majdnem töröltem magam, de adtam még a netes keresésnek két hetet, amikor engem már vagy harmadszor jelölt meg egy év alatt...

tovább


társkereső sikertörténet

A mi sikertörténetünk napra pontosan egy évvel ezelőtt 2010.07.28-án kezdődött, amikor is nagynéném tanácsára (akinek mai napig hálás vagyok ezért,és itt szeretném egyben megköszönni neki) regisztráltam magam a párom.hu-ra.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/felsopakony
Nyomtatás dátuma: 2019-12-07 11:07:02