Társkereső Dunavarsány

jegyezz meg

Társkeresés Dunavarsányban (Pest)

Dunavarsányi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 538 társkereső tag vár rád Dunavarsány és környékéről!
Rövid ismertető


Dunavarsány egy Pest megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Dunavarsány és környékéről:

Erzsó
52 éves
Dunavarsány

Nem hiszek abban, hogy első látásra, első olvasásra... Abban hiszek, hogy személyes találkozással, beszélgetéssel megismerhetjük egymást és lehetünk egymásnak barátai, társai. Vagy ha mégsem, mehetünk tovább mindketten egy másik úton. Sportos, aktív, egészségtudatos életmódot folytatok,...
Timi
49 éves
Dunavarsány

Családcentrikus,Szeretek sétálni, moziba járni, szeretem a jó filmeket, könyveket. Olyan társam keresem, aki megbizható,hűséges,nem italozó.Fogadj el olyannak,,amilyen vagyok.
Olivia
65 éves
Dunavarsány

Alapjáraton vidám természetű nő vagyok.Szeretek úszni,kirándulni, olvasni, szeretem a humort.Keresem párom, aki szereti a hasonló kikapcsolódást, de nem feltétel.Az Őszinteséget és a hűséget viszont elvárom leendő páromtól. Tartós kapcsolatot keresek, lehetőleg a véglegest.
Andi
49 éves
Dunavarsány

Tartalmas kapcsolatot szeretnék, kalandolok kíméljetek. Elváltam, van egy 21 éves lányom. Nem dohányzom. Szeretek moziba és színházba járni, nyáron ha időm engedi biciklizem. Talpraesett, magabiztos nőnek tartom magam.
Anita
47 éves
Dunavarsány

Nem vágyom különös dolgokra, csak rendbetenni az életem. Ehhez te is kellenél, egyedül nehéz. Olyan férfit keresek, aki kiegyensúlyozott, rendben van a lelke, alapvetően egy normális, rendes pasit (ha ilyen létezik egyáltalán :-)
Borbála
67 éves
Dunavarsány

Átlagos,megbízható, embernek tartom magam.Komoly megbízható társat keresek,aki nem csak ígér.Szeretnék még szeretni,mert nem jó egyedül.
Szilvia
32 éves
Dunavarsány

Elöször is azzal kezdeném hogy 1,5 éves iker lányaimmal élek, ha van gyereked akkor tudod ez mit jelent, mivel jár.. ;-) 31 éves őszinte,, szókimondó kedves lány vagyok, szeretném megtalálni azt a partnert akivel meg van...
Györgyi
48 éves
Dunavarsány

Sem vékony sem hosszú combú nem vagyok,de szeretek élni, utazni jókat enni. Ismerkedni,barátkozni vagyok itt és ki tudja hátha alakul valami
SzitaExtreme22
27 éves
Dunavarsány

Üdv! Írj és ismerj meg.Extrém stílusú ( tetoválások,piercing,színes/raszta állandóan változó hajjal,mint a képeken látszik) és duci lány vagyok.Egy éjszakást NEM keresek.Ezek fejében írj.
Mária
59 éves
Dunavarsány

Szeretem a társaságot, jó kedvű és humorszerető ember vagyok. Olyan társat keresek, aki szeret kirándulni, moziba vagy éppen fürdőbe járni. Nem összeköltözni szeretnék senkivel, hanem a szabadidőmet tartalmasan, nem egyedül tölteni!


Párkereső urak

Társkereső urak Dunavarsány és környékéről:

Imre
68 éves
Dunavarsány

Magányosan töltöm nyugdíjas éveimet. Ebben szeretnék egy kis változást kis nyüzsgést vinni. Keresek egy jó humorú vidám fiatalos lehetőleg telt melles hölgyet.Egyenlőre szabadidő eltöltésére,korban hozzám illőt, de bármi kialakulhat. Rendezetten élek saját magamra és másokra is igényesen.
Pali
51 éves
Dunavarsány

Palinak hívnak Dunavarsányban lakóm 50 éves vagyok. Dolgos becsületes megbízható segítőkész embernek tartom magam. Mindig hüséges voltam a páromhoz, és csak a családom volt a elsö.
Attila
34 éves
Dunavarsány

Egy hétköznapi fiatal srác vagyok aki párját keresi. Ha szimpi vagyok neked akkor írj és megismerhetsz.
Zoltán
63 éves
Dunavarsány

Üdv hölgyeim! Zoltán vagyok, 62 éves dunavarsányi lakos! Szivesen töltenék el kellemes pillanatokat egy velem hasonló korú hölgy társaságában! 3 felnőtt gyermekem van, és özvegy vagyok. Imádom a gyerekeket és a természetet! Ha érzel egy kis szimpátiát irántam, nálam az ajtó mindig nyitva áll!
Lajos
63 éves
Dunavarsány

Őszinte ,nyitott,nem képmutató és nem álszent ,laza játékos vagyok.Aki ezzel nem tud azonosulni,vagy lépést tartani,nem engem keres.-Nevetnek rajtam mert más vagyok mint ők,de én is nevetek rajtuk,mert ők mind egyformák.--Nem láttam még vadat, aki szánná magát, a madár fagyottan zuhan le az ágról...
Bence
25 éves
Dunavarsány

Életvidám, szerethető minimálisan pocakos 25 éves fiatalember megosztaná életét egy hozzávaló csinos, takaros leányzóval! Szeretem a vidámságot, a nyugalmat a harmóniát valamint utazgatni, élményeket szerezni és igazán élvezni az életet. Ha ebben úgy érzed társsá tudnál válni, akkor ne habozzun...
Lajos
80 éves
Dunavarsány

Közel ötven évig éltem házasságban. Özvegy lettem. Nem jó egyedül, kell egy közeli társ, barát, akivel meg lehet vidámítani a hétköznapokat. Különben egészséges, mozgékony vagyok és úgy érzem, kellemessé tudom tenni a társam életét .
Zoli
33 éves
Dunavarsány

sziasztok zoli vagyok azért regisztrálta mert remélem nekemisvan eséjem arahogy meg talaljam apárom melomelet sok minden érdekel szoktam buluzni ralizok sportszerüen vidam vagyok csak jolene már örülni egy lánynakis
Attila
36 éves
Dunavarsány

Szia. Nem szexkapcsolatot keresek..Van két gyönyörű gyermekem.. Első sorban a másokkal való ismerkedés éa beszélgetés miatt regisztráltam.
Ferenc
52 éves
Dunavarsány

Nyugodt kiegyensúlyozott vagyok és hasonló páromat keresem Kirándulás, sport, mozi egy jó étterem akár szinház megfelelö kikapcsolodás lehet számomra.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2008 Decemberében ismerkedtünk meg a párom.hu társkereső oldalon. Úgy találtuk meg egymást, hogy Magyarországon kívül élőket kerestünk.

tovább


társkereső sikertörténet

Én már majdnem töröltem magam, de adtam még a netes keresésnek két hetet, amikor engem már vagy harmadszor jelölt meg egy év alatt...

tovább


társkereső sikertörténet

Azért írok mert másfél éve megtaláltam önökön keresztül a páromat! Nagyon Köszönöm önnöknek, hogy vannak és segítettek.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/dunavarsany
Nyomtatás dátuma: 2019-10-23 08:00:15