Társkereső Dunavarsány

jegyezz meg

Társkeresés Dunavarsányban (Pest)

Dunavarsányi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 541 társkereső tag vár rád Dunavarsány és környékéről!
Rövid ismertető


Dunavarsány egy Pest megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Dunavarsány és környékéről:

Erzsó
52 éves
Dunavarsány

Nem hiszek abban, hogy első látásra, első olvasásra... Abban hiszek, hogy személyes találkozással, beszélgetéssel megismerhetjük egymást és lehetünk egymásnak barátai, társai. Vagy ha mégsem, mehetünk tovább mindketten egy másik úton. Sportos, aktív, egészségtudatos életmódot folytatok,...
Timi
49 éves
Dunavarsány

Családcentrikus,Szeretek sétálni, moziba járni, szeretem a jó filmeket, könyveket. Olyan társam keresem, aki megbizható,hűséges,nem italozó.Fogadj el olyannak,,amilyen vagyok.
Marcsi
37 éves
Dunavarsány

Hiszem,hogy megtalálom a másik felem és együtt vághatunk bele a közös életünkbe...a többit személyesen. Szép napot és sikeres párkeresést mindenkinek!
Borbála
67 éves
Dunavarsány

Átlagos,megbízható, embernek tartom magam.Komoly megbízható társat keresek,aki nem csak ígér.Szeretnék még szeretni,mert nem jó egyedül.
Szilvia
32 éves
Dunavarsány

Elöször is azzal kezdeném hogy 1,5 éves iker lányaimmal élek, ha van gyereked akkor tudod ez mit jelent, mivel jár.. ;-) 31 éves őszinte,, szókimondó kedves lány vagyok, szeretném megtalálni azt a partnert akivel meg van...
Györgyi
47 éves
Dunavarsány

Sem vékony sem hosszú combú nem vagyok,de szeretek élni, utazni jókat enni. Ismerkedni,barátkozni vagyok itt és ki tudja hátha alakul valami
Andi
49 éves
Dunavarsány

Tartalmas kapcsolatot szeretnék, kalandolok kíméljetek. Elváltam, van egy 21 éves lányom. Nem dohányzom. Szeretek moziba és színházba járni, nyáron ha időm engedi biciklizem. Talpraesett, magabiztos nőnek tartom magam.
Anita
47 éves
Dunavarsány

Nem vágyom különös dolgokra, csak rendbetenni az életem. Ehhez te is kellenél, egyedül nehéz. Olyan férfit keresek, aki kiegyensúlyozott, rendben van a lelke, alapvetően egy normális, rendes pasit (ha ilyen létezik egyáltalán :-)
Olivia
64 éves
Dunavarsány

Alapjáraton vidám természetű nő vagyok.Szeretek úszni,kirándulni, olvasni, szeretem a humort.Keresem párom, aki szereti a hasonló kikapcsolódást, de nem feltétel.Az Őszinteséget és a hűséget viszont elvárom leendő páromtól. Tartós kapcsolatot keresek, lehetőleg a véglegest.
SzitaExtreme22
26 éves
Dunavarsány

Üdv! Írj és ismerj meg.Extrém stílusú ( tetoválások,piercing,színes/raszta állandóan változó hajjal,mint a képeken látszik) és duci lány vagyok.Egy éjszakást NEM keresek.Ezek fejében írj.


Párkereső urak

Társkereső urak Dunavarsány és környékéről:

Attila
36 éves
Dunavarsány

Szia. Nem szexkapcsolatot keresek..Van két gyönyörű gyermekem.. Első sorban a másokkal való ismerkedés éa beszélgetés miatt regisztráltam.
Lajos
80 éves
Dunavarsány

Közel ötven évig éltem házasságban. Özvegy lettem. Nem jó egyedül, kell egy közeli társ, barát, akivel meg lehet vidámítani a hétköznapokat. Különben egészséges, mozgékony vagyok és úgy érzem, kellemessé tudom tenni a társam életét .
Imre
68 éves
Dunavarsány

Magányosan töltöm nyugdíjas éveimet. Ebben szeretnék egy kis változást kis nyüzsgést vinni. Keresek egy jó humorú vidám fiatalos lehetőleg telt melles hölgyet.Egyenlőre szabadidő eltöltésére,korban hozzám illőt, de bármi kialakulhat. Rendezetten élek saját magamra és másokra is igényesen.
Zoltán
63 éves
Dunavarsány

Üdv hölgyeim! Zoltán vagyok, 62 éves dunavarsányi lakos! Szivesen töltenék el kellemes pillanatokat egy velem hasonló korú hölgy társaságában! 3 felnőtt gyermekem van, és özvegy vagyok. Imádom a gyerekeket és a természetet! Ha érzel egy kis szimpátiát irántam, nálam az ajtó mindig nyitva áll!
Bence
25 éves
Dunavarsány

Életvidám, szerethető minimálisan pocakos 24 éves fiatalember megosztaná életét egy hozzávaló csinos, takaros hasonló korú leányzóval! :P Szeretem a vidámságot, a nyugalmat a harmóniát valamint utazgatni, élményeket szerezni és igazán élvezni az életet. Ha ebben úgy érzed társsá tudnál válni, a...
Pali
50 éves
Dunavarsány

Palinak hívnak Dunavarsányban lakóm 50 éves vagyok. Dolgos becsületes megbízható segítőkész embernek tartom magam. Mindig hüséges voltam a páromhoz, és csak a családom volt a elsö.
Zoli
33 éves
Dunavarsány

sziasztok zoli vagyok azért regisztrálta mert remélem nekemisvan eséjem arahogy meg talaljam apárom melomelet sok minden érdekel szoktam buluzni ralizok sportszerüen vidam vagyok csak jolene már örülni egy lánynakis
Attila
33 éves
Dunavarsány

Egy hétköznapi fiatal srác vagyok aki párját keresi. Ha szimpi vagyok neked akkor írj és megismerhetsz.
Ferenc
52 éves
Dunavarsány

Nyugodt kiegyensúlyozott vagyok és hasonló páromat keresem Kirándulás, sport, mozi egy jó étterem akár szinház megfelelö kikapcsolodás lehet számomra.
István
51 éves
Dunavarsány

Szóval vagy inkább betűvel valamit írnunk kell magnkról, hogy lássuk amit a másik írt magáról. Pár kép, pár mondat egy ember. Egy ember? Kezdetnek talán elég. Az életben egymással szemben, egymás szemébe nézve, keresve a reményt, a jelent, a jövőt. " Amíg lélegzek..."


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Sosem gondoltam volna hogy egy nap én is a sikersztorimat gépelhetem, amikor még másokét olvasgattam, miután frissen regisztráltan, 2015 április végén. Egy hosszú (majdnem 7 év) és megfáradt kapcsolaton voltam túl és mint életem során jópárszor, újra egy társkeresőn kötöttem ki, lévén minden ellenpr...

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretnénk köszönetet mondani, hogy voltak/vannak! Mi történetünk 2007.11.18-án kezdődött, akkor kaptam az első levelet a Szerelmemtől!

tovább


társkereső sikertörténet

A mi kis történetünk több, mit 1 éve kezdődött, amikor megismertük egymást a Parom.hu oldalon. Elhatároztuk, hogy rövid idő eltelte után találkozunk, ezért megbeszéltünk egy randit. Már az első randi alkalmával éreztük, hogy a sorsunk egybeforrt, szívünk egy ritmusra dobban.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/dunavarsany
Nyomtatás dátuma: 2019-07-19 15:09:09