Társkereső Szigetújfalu

jegyezz meg

Társkeresés Szigetújfalun (Pest)

Szigetújfalui párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 292 társkereső tag vár rád Szigetújfalu és környékéről!
Rövid ismertető


Szigetújfalu egy Pest megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szigetújfalu és környékéről:

Mária
51 éves
Szigetújfalu

marcsi vagyok 49 éves szöke rövid haju kedves aranyos szeretö gondoskodo vidám házias jo gondolkodásu nö vagyok :-) ha meg akarsz ismerni vagy bármi kérdésed van irj bátran szivesen válaszolok
Ildi
67 éves
Szigetújfalu

Nem kenyerem az írás, főleg, ha magamról kell. Jobban szeretem a beszélgetést, ahol egymás szemébe lehet nézni. Ettől függetlenül, kertbarát vagyok. Idei évben nem csak, hogy vissza, ill. hazajöttek a fecskéim, még a gyerekei is ide költöztek, s nálam találtak "lakást" a rozsdafarkúak...
Szilvia
48 éves
Szigetújfalu

Nem egyéjszakàs kalandot keresek , hanem komoly kapcsolatot. Szeretem a vidám embereket, szeretek olvasni, kirándulni, vègül is mindent, ha van hozzá megfelelő társ.
Ildikó
44 éves
Szigetújfalu

Imàdok nagyokat nevetni sétàlni.Szeretni és viszont szeretni.Ha teis igy gondolod írj bàtran.Romantikus vagyok.
Nikolett
25 éves
Szigetszentmárton

Párommal élek van 2 gyermekünk. Ennyit elég is tudni igazából. Ezen az oldalon ismerkedtünk meg. És már 5 éve együtt vagyunk.
Krisztina
38 éves
Ercsi

Nyugodt, kiegyensúlyozott nő vagyok, aki szeretetre, szerelemre, boldog családi életre vágyik. Őszinteség, bizalom. A párom a társam. Együtt alkotunk egy egészet.
Melinda
35 éves
Ercsi

Amire vágyom és amit keresek: sok nevetés, beszélgetések, tartalmas időtöltés, egy férfi, aki szintén a társát keresi hosszú távra . Akivel lehet jövőt építeni,és akivel igazán lehet élvezni az életet. Amit én tudok adni: szeretet, megbecsülés, gondoskodás, meleg otthon, önzetlenség....
Rozsika
61 éves
Ercsi

hosszu távu komoly kapcsolat érdekel ,kapcsolatban lévők kiméljenek ,én a találkozásnak vagyok a hive ide bármit irhatok
Marcsi
45 éves
Ercsi

"Lásd a csodát és éld velem át,nézd milyen gyönyörű.Soha ne bánd,ha lépni muszáj,s nem leszel egyedül,olyan egyedül!"
Julianna
57 éves
Ercsi

Keresem azt a férfi egyént, aki el fogad úgy ahogy vagyok, minden rigolyával együtt, de ez oda is érvényes, de ezt az idő igazolja, mert ismerve tudsz dönteni.


Párkereső urak

Társkereső urak Szigetújfalu és környékéről:

István
46 éves
Szigetújfalu

Szervusz! Egy kedves, jó fej pasinak gondolom magam, aki nem mentes a hibáktól, de megértő velük szemben. Kedvelem a vidám, mosolygós embereket, magam is ilyennek gondolom. Természetkedvelő vagyok, sokat utazom, fotózom ha tehetem, leginkább a sport kapcsán szerveződő tripeken. Ha tudok bri...
Robi
30 éves
Szigetújfalu

Nem szeretem a csalódást az igazit keresem.Nagyon szeretnivalo kis mackó vagyok.Nem tudok többet írni magamrol.
NEMETH ZSOLT
45 éves
Szigetújfalu

András
43 éves
Szigetújfalu

Őszinte, komoly kapcsolat reményében keresem azt az értelmes, intelligens nőt, aki: - tud helyesen írni; - hisz még az igazi értékekben (tisztesség, hűség, őszinteség, megbecsülés, egymás iránti tisztelet); - tud még önzetlenül szeretni; - megbízható, hűséges, odaadó és - nem fél szembesülni...
András
43 éves
Szigetújfalu

Nem vagyok szőke herceg! Nincsen kacsalábon forgó palotám,sem táltos paripám.Nem királylányt keresek. Amit szívesen csinálok: Fotózás,horgászat,kirándulás,sport,művészfilmek és egy kutya.
Lajos
48 éves
Szigetújfalu

AKI MEGISMER AZ MEGSZERET, KIT ÉN ISMEREK SZERETEK, KIT SZERETEK AZT TISZTELEK, BENNEM LÉTELEM A BECSÜLET... MOST, HOGY MEGISMERTÉL MÁRIS SZERETSZ, ÉS HA SZERETSZ AKKOR UGYE TISZTELSZ? MERT HA NEM TISZTELSZ UGY NEM IS SZERETSZ, ÉS HA NEM SZERETSZ HÁT MÉGSEM ISMERSZ,TÁN SZERETNI MÁR RÉG NE...
Szilárd
30 éves
Szigetújfalu

Komoly kapcsolatot keresek ! Családcentrikus vagyok, szeretem az állatokat, szeretem a gépeket autókat motorokat, és még nagyon sok mindent :). Szeretném megtalálni azt a nőt akivel jól és boldognak érezhetem magam.
René
24 éves
Szigetújfalu

Heló René vagyok 21 éves, szeleimül élek, jelenleg árufeltöltőként dolgozom. szeretem az animéket kedvenc zenei műfajom visual kei rock.
Sándor
20 éves
Szigetújfalu

Sanyi vagyok 18 éves vagyok Szigetújfalúba lakok 11 éve karatézok szeretek szabadidőmben kimenni a szabadba
lajos
55 éves
Szigetújfalu

Őszinte ember vagyok! Társat keresek! akit szerethetek és ő is viszonozza!Romantikus vagyok és nagyon tudok szeretni ha viszonzásra találok!


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Valamikor 2012 őszén regisztráltam az oldalra, hátha velem is megtörténhet az amiről addig csak olvastam vagy filmben láttam – a mindent elsöprő, agy megzavaró SZERELEM (így csupa nagybetűvel).

tovább


társkereső sikertörténet

2017 januárja volt az az idő, ami megváltoztatta az életemet. Fél éve véget ért az előző kapcsolatom, de valahogy nem tudtam zöld ágra vergődni. Többször is próbáltam az évek folyamán különféle "barátkozós" vagy társkereső oldalakat, sikertelenül.

tovább


társkereső sikertörténet

24 éves pszichológus hallgatóként tanulok a fővárosban. A tanulmányaim rengeteg időt vesznek el az életemből, s éppen amikor nem valamelyik intézetben töltöm az időmet, akkor könyvtárban ülök.

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/szigetujfalu
Nyomtatás dátuma: 2019-07-19 15:14:14