Társkereső Szigetújfalu

jegyezz meg

Társkeresés Szigetújfalun (Pest)

Szigetújfalui párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 294 társkereső tag vár rád Szigetújfalu és környékéről!
Rövid ismertető


Szigetújfalu egy Pest megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szigetújfalu és környékéről:

Ildi
68 éves
Szigetújfalu

Nem kenyerem az írás, főleg, ha magamról kell. Jobban szeretem a beszélgetést, ahol egymás szemébe lehet nézni. Ettől függetlenül, kertbarát vagyok. Idei évben nem csak, hogy vissza, ill. hazajöttek a fecskéim, még a gyerekei is ide költöztek, s nálam találtak "lakást" a rozsdafarkúak...
Mária
52 éves
Szigetújfalu

marcsi vagyok 49 éves szöke rövid haju kedves aranyos szeretö gondoskodo vidám házias jo gondolkodásu nö vagyok :-) ha meg akarsz ismerni vagy bármi kérdésed van irj bátran szivesen válaszolok
Szilvia
48 éves
Szigetújfalu

Nem egyéjszakàs kalandot keresek , hanem komoly kapcsolatot. Szeretem a vidám embereket, szeretek olvasni, kirándulni, vègül is mindent, ha van hozzá megfelelő társ.
Ildikó
44 éves
Szigetújfalu

Imàdok nagyokat nevetni sétàlni.Szeretni és viszont szeretni.Ha teis igy gondolod írj bàtran.Romantikus vagyok.
Tünde
51 éves
Szigetszentmárton

51 éves vagyok. Nem iszom, nem dohányzom és szeretnék olyan társra találni, aki szintén így él. Hobbim az olvasás és szeretem a természetet.
Nikolett
26 éves
Szigetszentmárton

Párommal élek van 2 gyermekünk. Ennyit elég is tudni igazából. Ezen az oldalon ismerkedtünk meg. És már 5 éve együtt vagyunk.
Marcsi
45 éves
Ercsi

"Lásd a csodát és éld velem át,nézd milyen gyönyörű.Soha ne bánd,ha lépni muszáj,s nem leszel egyedül,olyan egyedül!"
Melinda
35 éves
Ercsi

Amire vágyom és amit keresek: sok nevetés, beszélgetések, tartalmas időtöltés, egy férfi, aki szintén a társát keresi hosszú távra . Akivel lehet jövőt építeni,és akivel igazán lehet élvezni az életet. Amit én tudok adni: szeretet, megbecsülés, gondoskodás, meleg otthon, önzetlenség....
Lidia
51 éves
Ercsi

Szeretek olvasni,zenét hallgatni,a jó filmeket.Sétálni,a természetbe barangolni.Szeretem magam körül a rendet ,tisztaságot.Az emberekbe is,az egyenes,őszintét.Nem vagyok egy konyhatündér,de még senki nem maradt éhesen az asztalomnál.
Krisztina
38 éves
Ercsi

Nyugodt, kiegyensúlyozott nő vagyok, aki szeretetre, szerelemre, boldog családi életre vágyik. Őszinteség, bizalom. A párom a társam. Együtt alkotunk egy egészet.


Párkereső urak

Társkereső urak Szigetújfalu és környékéről:

András
44 éves
Szigetújfalu

Nem vagyok szőke herceg! Nincsen kacsalábon forgó palotám,sem táltos paripám.Nem királylányt keresek. Amit szívesen csinálok: Fotózás,horgászat,kirándulás,sport,művészfilmek és egy kutya.
András
43 éves
Szigetújfalu

Őszinte, komoly kapcsolat reményében keresem azt az értelmes, intelligens nőt, aki: - tud helyesen írni; - hisz még az igazi értékekben (tisztesség, hűség, őszinteség, megbecsülés, egymás iránti tisztelet); - tud még önzetlenül szeretni; - megbízható, hűséges, odaadó és - nem fél szembesülni...
lajos
55 éves
Szigetújfalu

Őszinte ember vagyok! Társat keresek! akit szerethetek és ő is viszonozza!Romantikus vagyok és nagyon tudok szeretni ha viszonzásra találok!
Robi
31 éves
Szigetújfalu

Nem szeretem a csalódást az igazit keresem.Nagyon szeretnivalo kis mackó vagyok.Nem tudok többet írni magamrol.
NEMETH ZSOLT
46 éves
Szigetújfalu

Lajos
48 éves
Szigetújfalu

AKI MEGISMER AZ MEGSZERET, KIT ÉN ISMEREK SZERETEK, KIT SZERETEK AZT TISZTELEK, BENNEM LÉTELEM A BECSÜLET... MOST, HOGY MEGISMERTÉL MÁRIS SZERETSZ, ÉS HA SZERETSZ AKKOR UGYE TISZTELSZ? MERT HA NEM TISZTELSZ UGY NEM IS SZERETSZ, ÉS HA NEM SZERETSZ HÁT MÉGSEM ISMERSZ,TÁN SZERETNI MÁR RÉG NE...
Szilárd
30 éves
Szigetújfalu

Komoly kapcsolatot keresek ! Családcentrikus vagyok, szeretem az állatokat, szeretem a gépeket autókat motorokat, és még nagyon sok mindent :). Szeretném megtalálni azt a nőt akivel jól és boldognak érezhetem magam.
René
24 éves
Szigetújfalu

Heló René vagyok 21 éves, szeleimül élek, jelenleg árufeltöltőként dolgozom. szeretem az animéket kedvenc zenei műfajom visual kei rock.
Sándor
20 éves
Szigetújfalu

Sanyi vagyok 18 éves vagyok Szigetújfalúba lakok 11 éve karatézok szeretek szabadidőmben kimenni a szabadba
András
40 éves
Szigetszentmárton

Komoly kapcsolat céljából regisztráltam. Még nincs gyerekem,viszont szeretnék, de már foglalkoztat a gondolata, hogy lehet, hogy nem lesz, ezt is elfogadom. Az élet akkor is megy tovább. Akit keresek lehetőleg Budapesti vagy Pest megyei legyen. Jelenleg foglalkoztat a költözés gondolata is, ...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Anyukám folyamatos noszogatására végül 2011. márciusában regisztráltam fel a Párom.hu-ra. Az igazat megvallva semmi reményt nem fűztem a dologhoz ezért poénként fogtam fel.

tovább


társkereső sikertörténet

Szombat esténként a haverokkal mindig azzal szórakozunk, hogy felmegyünk a netre és Pisti barátunknak csajt keresünk.

tovább


Egy rossz házasságon vagyok túl.Itt már próbálkoztam korábban is a társkereséssel, de folyton csalódtam. Reményt vesztve,már nem is foglalkoztam a dologgal amikor...

tovább
Copyright 2003-2019. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://www.szenakazal.hu/tarskereso/szigetujfalu
Nyomtatás dátuma: 2019-10-23 08:06:38